Dexion-Salgó polcrendszer és raktári állvány szerelékek

A Salgó polcrendszer összeállításához és összeépítéséhez szükséges szerelékek. Saroklemezek, talplemezek, kötőelemek, polctartó kapcsok.

Segítségre van szükséged?

Polctervező

A Dexion-Salgó polcos állványok és állványrendszerek összeépítéshez és installálásához, valamint kimerevítéséhez felhasználható szerelékek.

Saroklemez, salgó háromszög, salgó merevítő elem, Háromszög vagy L alakú furatolt rögzítő elem, mely a salgó profil (salgó oszlop, salgó láb) és salgó polc csavaros kapcsolatához kerül és a terhelés elosztásában, és a salgó polc mindkét irányú merevítésében van kulcsfontosságú feladata. A saroklemez két szélén ovális furat, a csúcsán pedig kerek furat található. Csavaros Salgó saroklemez felületi kivitele általában horganyzott. Festett kivitel esetén a nyers acél sarokelem kerül festésre porszórással.

Talplemez, Salgó polc alaplemez, a Salgó polcos állványrendszer terhelésének talajon történő egyenletes elosztását szolgáló elem. Készülhet szimpla és dupla kivitelben. Az anyaga hidegen hengerelt acélszalag. Kivitel horganyzott.

A kötőelem (csavar + anya) az állványrendszer elemeinek rögzítésére szolgál.  M8x14mm vagy M8x16mm-es hatlap fejű, 13-as kulcsnyílású csavarokat alkalmazunk. A Salgó elemek, úgymint Salgó profil, Salgó polc, Salgó saroklemez, Salgó szimpla talp és dupla talpakat összekötő kötőelem.

Polctartó kapocs a Salgó csavarrögzítésű polcok mellett a további polc magasságának gyors állítását szolgáló elem. A saroklemezzel rögzített polcokon kívül, a többi polcszintnél használható fel. Állíthatóság, 19,05 mm.

Szűkítsük a listát!

Megnevezés és Cikkszám

Nettó ár (Ft)
(Bruttó ár (Ft))

Kosár

Név

saroklemez, horganyzott

Típus

SL-1-H

Teherbírás (kg)

48.-
(61.-)

Név

saroklemez, horganyzott

Típus

SL-2-H

Teherbírás (kg)

48.-
(61.-)

Név

talp szimpla, horganyzott

Típus

AS-H

Teherbírás (kg)

215.-
(273.-)

Név

talp dupla, horganyzott

Típus

AD-H

Teherbírás (kg)

290.-
(368.-)

Név

kötőelem (csavar+anya), horganyzott

Típus

M8x16

Teherbírás (kg)

24.-
(30.-)

Név

polctartó kapocs, horganyzott

Típus

APT-H

Teherbírás (kg)

200.-
(254.-)

Partnerek

Miért válassza a Depotech-et?

Díjtalan felmérés, tervezés, szaktanácsadás.

olvass többet

Polcvarázsló

A polcvarázsló segítségével mindenféle szakmai ismeret nélkül tud egyszerűen és gyorsan Salgó polcot illetve polcrendszert összeállítani.

Polctervező indítása