Dexion-Salgó polcrendszer acélrácsok

A galériás Dexion-Salgó polcrendszer és raktári állvány járószint kialakításához, vagy lépcsőfeljárat készítéséhez szükséges járórácsok, és acélrácsok.

Segítségre van szükséged?

Polctervező

Ma már általános gyakorlat, hogy kis alapterületű, kedvezőtlen alakú és nagy belmagasságú, tehát rosszul kihasználhat raktárhelyiségek kapacitásnövelését a légtér megosztásával oldják meg. A megosztás gyakran lépcsőszerkezet alkalmazását, vagy járószint kialakítását igényli.

A gyakorlatban számos más olyan faladat is felmerül, ahol lépcsőket lehet használni.

Az acélrácsok segítségével kialakítható a járószint galériás polcrendszeren, valamint felépíthető a lépcső feljáró, amely járószintre történő feljutást biztosítja.

Salgó polc galériás rendszer minden olyan helyen alkalmazható, ahol könnyű áruféleségek igényes és olcsó tárolására alkalmas salgó polc galériát terveznek kialakítani. A salgó polc galériák magassága és szélessége egyedileg tervezhető. A magassági korlátot elsősorban a tároló helyiségek kialakítása határozza meg. Felhasználóink közé tartoznak azok az Ügyfeleink akik salgó polcból szeretnének kézi salgó polcos raktárat kialakítani, vagy a nagy belmagasságú épületek optimális kihasználását akarja megvalósítani.

Szűkítsük a listát!

Megnevezés és Cikkszám

Szél. Mag. Hossz. 

Nettó ár (Ft)
(Bruttó ár (Ft))

Kosár

Név

acélrács, 153x51x1,7x1830 mm, horganyzott

Típus

AR-2-H

Szélesség (mm)

153

Magasság (mm)

51

Hosszúság (mm)

1830

Teherbírás (kg)

9 300.-
(11 811.-)

Név

acélrács, 229x51x1,7x1830 mm, horganyzott

Típus

AR-4-H

Szélesség (mm)

229

Magasság (mm)

51

Hosszúság (mm)

1830

Teherbírás (kg)

0.-
(0.-)

Partnerek

Miért válassza a Depotech-et?

Díjtalan felmérés, tervezés, szaktanácsadás.

olvass többet

Polcvarázsló

A polcvarázsló segítségével mindenféle szakmai ismeret nélkül tud egyszerűen és gyorsan Salgó polcot illetve polcrendszert összeállítani.

Polctervező indítása