Depotech. Polcrendszerek kisfelhasználóknak és nagyoknak.

Díjtalan felmérés, tervezés, szaktanácsadás

Rend a lelke mindennek: mindannyian ismerjük ezt a régi mondást és legtöbben igyekszünk is megvalósítani. Vannak, akiknek gyerekjáték ez a tevékenység, és vannak, akiknek nem árt megadni a kezdő lökést.

Cégünk raktártechnikai eszköszök forgalmazásával foglalkozik, melyek segítségével az Ön iratai átlátható és precíz rendszerbe rendezhetőek. Válogasson iratszekrényeink, polcaink vagy irattartó állványaink közül és élvezze, hogy nem kell többé értékes időt pazarolnia a keresgéléssel!

Bizonytalan, hogy milyen raktártechnikai eszközre is lenne szüksége? Nem biztos abban, hogy mi lenne a legmegfelelőbb elrendezése a polcoknak? Mi ebben is segítünk minden kedves ügyfelünknek, aki igényli szaktanácsadásunkat: felmérjük a helyszínt, megtervezzük a szükséges polcokat, állványokat és még a legpraktikusabb elrendezés kivitelezésében is tudunk tanácsot adni.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe ingyenes szaktanácsadásunkat! Szakembereink örömmel állnak rendelkezésére és állítják össze az Ön igényeihez igazodó, személyre szabott tárolókat! Hívjon minket most!

2006-ban bevezetésre került az ISO minőségirányítási rendszer.

 

Partnerek

Miért válassza a Depotech-et?

Díjtalan felmérés, tervezés, szaktanácsadás.

olvass többet

Polcvarázsló

A polcvarázsló segítségével mindenféle szakmai ismeret nélkül tud egyszerűen és gyorsan Salgó polcot illetve polcrendszert összeállítani.

Polctervező indítása