A kereskedelemben fontos szerepet játszanak a jó minőségű eszközök és berendezések. Nem mindegy, hogy a raktárakban, illetve az eladóterekben milyen polcrendszereken vagy állványokon tárolják az árukat.

A nehéz konzervekkel vagy palackokkal megrakott dobozok tárolására szükség van olyan állványokra, melyek képesek megküzdeni a rájuk nehezedő súllyal, ugyanakkor könnyen mozgathatóak és egyszerűen megoldható az áru fel- és lepakolása is. Cégünk ezeknek a követelményeknek a szem előtt tartásával gyártja polcrendszereit. A raktártechnika szabályainak és követelményeinek ismeretében, állványaink és polcaink minden megrendelő igényét kielégítik.

Nemcsak raktártechnikai elemeket vásárolhat nálunk, de egyéb kiegészítőket is, melyek az alkalmazottak és a vásárlók kényelmét szolgálják: rozsdamentes öltözőszekrényeink és praktikus kézikocsijaink mellett létrák és mérlegek is rendelhetők webáruházunkból.

Tekintse meg referenciáinkat és győződjön meg róla, hogy érdemes minket választania!

Partnerek

Miért válassza a Depotech-et?

Díjtalan felmérés, tervezés, szaktanácsadás.

olvass többet

Polcvarázsló

A polcvarázsló segítségével mindenféle szakmai ismeret nélkül tud egyszerűen és gyorsan Salgó polcot illetve polcrendszert összeállítani.

Polctervező indítása

Elérhetőségek

DEPOTECH Kft.

2142 Nagytarcsa, Ganz Ábrahám u. 4/3.

Email: info@depotech.hu

GPS koordináták: 47.5128, 19.2896