Mérlegek
Mérlegek

A különböző típusú mérlegek elengedhetetlen eszközök, mind a raktárrendszerek működtetése során, mind pedig a kis- és nagykereskedelmi tevékenységek ellátásához. A különböző ipari és kereskedelmi területeken végzett munkafolyamatok igényeinek megfelelően a mai modern technológiáknak köszönhetően minőségi és praktikus darabok állnak a felhasználok rendelkezésére.

Cégül kiváló minőségű ENTECH típusú mérlegeket kínál ügyfelei számára, melyek beépített akkumulátorral rendelkeznek, valamint hálózatról is működtethetőek. A gyártó a különböző igényeknek megfelelően kínál választható digitális kijelzőket a mérlegekhez, melyek oszlopon vagy több méteres távolságban is elhelyezhetőek. Rozsdamentes borításuknak köszönhetően tartós megoldások, továbbá festett és saválló kivitelezések is léteznek. Esztétikus megjelenésük miatt üzlethelyiségekben is maximálisan megállják a helyüket.

Ha megbízható és praktikus mérleget keres kereskedelmi, ipari vagy egyéb tevékenységéhez, tekintse meg kínálatunkat és válogasson kedvére! További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Név Típus Teherbírás (kg) Ár* (Ft) Db Kosár
ENTECH-Gram GR-C 5 175.000.-
ENTECH-Gram GR-M 15 200.000.-
ENTECH-Gram GR-L 30 225.000.-
* Az árak ÁFA nélkül értendőek!